Spørsmål og svar

Kan jeg fylle på vipper hos deg selv om jeg har tatt de en annen plass?

Her er svaret mitt alltid; Som regel går det helt fint, og i de fleste tilfeller er det ingen problem å fylle på. Jeg tar mer enn gjerne imot nye kunder selv om du ikke har ordnet vippene dine hos meg i utgangspunktet.

Men; Det er viktig for meg at resultatet blir bra. Enkelte ganger er det ikke like rett å få et fint resultat når vippene er tatt andre plasser, og det er hovedgrunnen til at jeg alltid anbefaler å bestille ekstra tid første gang du er til påfyll hos meg.

Det er viktig for meg at vippene du har på er ordentlig lagt. I enkelte tilfeller får jeg påfyllsjobber som jeg ikke kan fylle på – av den enkle grunnen at de vippene som er på skader de naturlige vippene dine, og at det tar for mye tid å løse opp i dem i forhold til vipper jeg får satt på. Disse fyller jeg aldri på, og jeg anbefaler alltid å ta de av og legge nytt sett. Dersom du er i tvil er det alltid greit å dobbelsjekke med meg – det er ikke noe morsomt for hverken meg eller deg om du kommer til en påfyllstime og det ender med at jeg ikke kan fylle på dem.

Garantien gjelder heller ikke før etter 2.påfyll hos meg. Dette er fordi jeg ikke kan stille noen garanti for vippene som allerede er lagt på.

Kan jeg bruke mascara selv om jeg har extensions?

Både ja og nei.

I teorien kan du det – men det er både unødvendig og det gir deg ekstra arbeid.

Enkelte velger å bruke mascara etter 3-4 uker for å fylle inn hullene som oppstår, slik at de kan gå lengre før de føler behovet for påfyll. Det er flere grunner til at jeg ikke anbefaler dette;

 • Har du først fått «hull» i extensionet, er det mest sannsynlig på høy tid med påfyll. En påfyllstime hos meg er ikke garantert det samme som et nytt sett. Et påfyll er tidsbasert, og jeg legger bare det jeg rekker på påfyllstiden. Derfor er det opp til deg som kunde å komme tilbake i god nok tid.
 • Møter du opp med vipper med masse mascara på, må jeg bruke større deler av påfyllstiden til å rense vippene dine – fremfor å fylle på med extensions.
 • Mascara ødelegger fyldigheten i volumvippene.

Hvis du føler behovet for å bruke for eksempel mascara på undervippene(eller sammen med extensionet) og evt. eyeliner; Vær NØYE med rens av vippene. Invester i en vippeshampoo og vask vippene hver dag.

Kan jeg avbestille timen min?

Avbestillingsfristen på timer hos meg er på 24 timer. Avbestiller du senere enn dette, eller ikke møter opp, faktureres timen 100%.

Avbestilling kan gjøres via linken du fikk på mail på bookingbekreftelsen din. Du kan også avbestille timen på sms 93054518 mandag-fredag 09:00-16:00.

En siste løsning er instagram eller facebook – men vær oppmerksom på at du må motta en bekreftelse her før timen er gyldig avbestilt.

Skulle du likevel ikke være innenfor avbestillingsfristen; gi beskjed likevel. Enkelte ganger klarer jeg å fylle tomrommet i timeplanen likevel slik at du slipper avbestillingsgebyr.

Hvor ofte trenger jeg påfyll?

Det er ikke alltid enkelt å svare på dette – for hver og en av oss har forskjellig vippesyklus og forskjellig mengde vipper. Min anbefaling er hver 3. uke.

Likevel er det store forskjeller fra person til person, for mens noen må ha påfyll annenhver uke, kan andre fint gå fem uker før de trenger påfyll.

Den naturlige vippesyklusen spiller en stor rolle på hvor ofte du trenger påfyll, men etterbehandling er minst like viktig.

Hver enkelt vipp har sin egen syklus, og vippene(med extensionet) faller av uavhengig av hverandre. Derfor vil man gradvis miste fylde med vippeextensions.

Hvert øye har ca. mellom 90-120 vipper, og man mister mellom 2-5 naturlige vipper om dagen. Gjennomsnittlig mister du da ca. 21 vipper i uken, og det tilsier ca. 63 vipper etter 3 uker.

Har du mistet over halvparten av extensionet ditt, rekker jeg som regel ikke å fylle på alt i løpet av en påfyllstime. Legg gjerne til ekstra tid som tilleggstjeneste dersom du er usikker.

Hvordan skal jeg vedlikeholde vippene mine?

 • Limet trenger i underkant av et døgn å herde ordentlig, og i denne perioden skal du ikke utsette dem for vann, fukt eller unødvendig friksjon. Dette innebærer også svette, olje o.l
 • Unngå å bruke oljebaserte produkter. Over tid kan dette svekke bindingen i limet, slik at extensionet faller av uten den naturlige vippen.
 • Dersom du må bruke mascara eller eyeliner; Ha gode produkter til å fjerne dette, men for extensions.
 • Ikke bruk bomullspads eller sminkeservietter på vippene. Det hekter seg ofte fast.
 • Børst vippene både morgen og kveld.
 • Få en skikkelig rutine på rens av vippene

Hvordan skal jeg rense vippene mine?

Dette punktet er det absolutt viktigste når det kommer til etterbehandling – og har alt å si på hvordan vippene holder seg.

Jeg anbefaler å få en skikkelig rutine på rens av vipper. Jeg selger rens tilpasset extensions – og anbefaler i utgangspunktet å bruke den hver dag.

Det er to viktige grunner til at du burde rense dem;

 • Det er utrolig uhygienisk å la vær. Vippene dine er der for å holde blant annet støv unna øynene, og det samler seg støv, gamle sminkerester og døde hudceller langs vipperoten dersom man ikke renser extensions. Dersom man over tid unngår å rense extensions, kan det føre til både sykdom og infeksjon, deriblant blefaritt.
 • Det forlenger holdbarheten på vippene dine. Dersom man ikke vasker dem, kan man miste mye extensions uten at den naturlige vippen følger med. Huden og hårsekkene produserer olje, som med stor fordel kan vaskes bort for å forlenge holdbarheten på extensionet. Produkter du bruker ellers i ansiktet(krem, olje o.l) inneholder ofte olje, og det skal godt gjøres å holde det helt unna vippene dersom du bruker det hver dag.

Om volumvifter ikke vaskes og renses, vil de samle seg og miste fylde. Det gjør at resultatet etter en påfyll ikke er like pent som ved et nytt sett.

Er det garanti på vippeextensions?

Jeg har ikke holdbarhetsgaranti fordi etterbehandlingen du selv har ansvar for spiller en stor rolle på hvor lenge extensionet holder seg på. Merker du at vippene «ryr» av eller at du mister mange de første dagene er det viktig at du gir beskjed så fort som mulig.

Klagefristen hos meg er satt til 4 dager – og det er fordi jeg skal kunne ordne opp i det innen en uke. Etter en uke har de naturlige vippene dine vokst så mye at det ikke er mulig for meg å vurdere om feilen ligger hos meg – eller om du har gjort noe feil i ettertid.

Jeg ønsker å møte alle mine kunder, og å hjelpe til dersom det skulle være noe. Ikke nøl med å ta kontakt selv om klagefristen er forbi!