Påfyll

Jeg anbefaler å ta påfyll ca. hver tredje uke. Enkelte trenger påfyll tidligere, mens andre kan gå lengre. Med riktig etterbehandling skal du fint kunne gå tre uker før du føler behovet for en

Anbefalingen gjelder uansett om det er klassiske, miks eller volum – da antall vipper og vippesyklus ikke påvirkes av typen vippeextensions du har på.

Det er også viktig å huske på at en påfyll gjelder dersom du har omtrent 50% av extensionet. Dersom du er usikker på om det er nok tid til å fylle på vippene, anbefaler jeg alltid å bestille med ekstra tid. Det gir deg 15 eller 30 minutter ekstra – men du betaler ikke for den ekstra tiden dersom det ikke er behov for den. Under et påfyll skal jeg ikke bare rekke å fylle på de vippene som har falt av, men jeg skal også ta av og erstatte de extensionene som har vokst for langt ut.

Hvorfor må man fylle på hver tredje uke?

Vippenes naturlige vekstsyklus gjør at man trenger påfyll av vippeextensions, fordi extensionet er festet på en og en naturlig vipp . Man mister normalt mellom 2-5 vipper om dagen, og hver enkelt vipp har en vekstsyklus på mellom 45-90 dager. I løpet av to-tre uker har du mistet mellom 60-90 vipper , og du har mellom 120-180 vipper per øye.

Kan jeg ta påfyll hos deg selv om jeg har tatt vippene en annen plass?

Som regel – ja. Dersom arbeidet er gjort ordentlig, bruker ikke det å være noe problem. Jeg anbefaler alltid å bestille ekstra tid under et påfyll dersom vippene ikke er gjort av meg i utgangspunktet, bare for sikkerhets skyld.

I enkelte tilfeller er jeg nødt til å ta av vippene – men da er de vippene du har på til skade for naturvippene dine.